Selg smartere med Micro TV!

Klar for å gi salget av bil, dekk, felg og utstyr et kraftfullt løft?

Micro TV presenterer revolusjonerende videoløsninger som engasjerer, informerer og inspirerer potensielle kunder på en helt ny måte.

Glem statiske bilder og kjedelige annonser! Med Micro TV kan du:

  • Vis frem produktene dine i all sin prakt – levende bilder og engasjerende lyd fanger øyeblikkelig kundens oppmerksomhet.
  • Fortell en historie som selger – fremhev unike fordeler og skap et emosjonelt bånd til produktene dine.
  • Del budskapet ditt på et blunk – enkelt å integrere på nettsiden din og perfekt for deling i sosiale medier.
  • Nå ut til et bredt publikum – Micro TV-videoer er designet for å engasjere og deles, noe som gir deg maksimal eksponering.

Se for deg...

  • En iskald vinterdag. Du setter deg inn i din Micro TV-annonserte bil, varm og komfortabel takket være Webasto. Kunden ser for seg den samme komforten og blir umiddelbart interessert.
  • En potensiell kunde som scroller gjennom Facebook. De ser din Micro TV-video om dekk og felg, og blir fascinert av den informative presentasjonen og de profesjonelle bildene.

Micro TV er fremtiden for salg i bilbransjen. Bli en trendsetter og skille deg ut fra konkurrentene dine. Start å bruke Micro TV i dag!

Se inspirerende eksempelvideoer i neste segment og ta kontakt for en uforpliktende prat!


Salg av biler:

Det finnes utallige muligheter, og vi er klar over kraften i video som salgsverktøy. Hvis du driver en bilforretning og ønsker å øke antall henvendelser på annonsene dine, så er dette svaret du har ventet på! Med MicroTv kan du på bare noen få minutter bruke mobilen din til å lage en imponerende video av bilen du vil selge, og deretter publisere den på din egen nettside.


Dekk og felger:

Er dere spesialister innen dekk og felger? Vi vil gjerne foreslå en kreativ idé som kan engasjere kundene deres enda mer. Hva med å lage en profesjonelt produsert presentasjonsvideo som gir et innblikk i verkstedet deres og viser frem ekspertisen deres på dekk og felger? I tillegg kan dere vurdere å utvikle en interaktiv quiz med relevante spørsmål om dekkvedlikehold, som for eksempel når man bør ettertrekke, sjekke lufttrykket og lignende. Mens kundene venter på at bilen deres blir klar, kan de delta i quizen og samtidig gi sitt samtykke til å motta SMS-tilbud om kommende kampanjer og påminnelser om viktigheten av å opprettholde riktig lufttrykk og ettertrekke dekkene jevnlig. Dette vil ikke bare underholde og informere kundene, men også gi dere en mulighet til å opprettholde en direkte kommunikasjon med dem og sikre at de er oppdatert på deres tilbud og tjenester.


Deler og tilbehør:

Hva med å lage produktvideoer? Eller hva med å dele tips og triks for å maksimere produktets brukervennlighet? I tillegg kan du også vurdere å lage en interaktiv quiz som gir brukerne muligheten til å samtykke til å motta SMS-utsendelser med spennende kampanjetilbud.Klikk her for å ta kontakt